9/6 -2010

tjabba! höhö har inte uppdaterat på ett tag, men har inte orkat och min dator är trasig osv. så har inga bilder dåååårå, och pallar inte lägga in min bilder på mammas dator just nu, men gör nog det sen... (:

ååååhså liseberg igår, det var kanon ändå! bortsett från regnet!. men ahja.
jag kan inte fatta att vi slutar skolan imorgon det går inte, allt har gått så fort. men nu äre slut, kommer sakna vissa. och grejer, så lite sorgligt blir det allt ):

men ah, hemmakväll själv idagdå, höhö, inte lust för det alls! men det får funka ändå.
o så ligger jag på soffan och halvsover, är så sjukt trött. byyyye

3/6 - 2010

sooooo idag vare ju klassresa till skövde :)
väldigt trevligt, men här orkar jag inte lägga ut bilder utan lägger ut alla på facebook ist.
varnhem och hornborjar skön var ju inte kul, men bowlingen och stan, men såklart att vi fick den banan som skulle krångla så vi fik byta... men jaa, jag hittade i alla fall två linnen och en bh när vi vr på stan en liten stund, men har inte tagit bilder så kanske får se i morgon!

har varit så jävla duktig och pluggat ganska mycket idag! men känns ändå som om jag inte kommer någon vart. FAN om jag inte får mitt bertyg för denna lilla sak.!

har solat lite gran bara med, men ändå. just nu pallar jag inte plugga mer, hon får väl sägga betyg eller inte, mer kan jag ej göra,
imorgon kommer linn hem med! och hon har med sig moa och christine! :)
så vi drar nog till otterbäcken skulle jag tro, ehe.. men nä nu ska jag äta min banan!
tjarååååååååå!

Rebeccak fyller idag med!
grattis ;D

2/6 -2010

ååååååh vilket härligt väder det har varit idag!

ehe, vakna hos johanna i morse, sov dryg 4 timmar inatt, höhö, jag och johanna satt o prata till klockan 3 halv 4 :)
och linn hade somnat..
men i alla fall, ställde klockan på halv 7, men låg o små lura till 7, gick upp tog på oss kläder o så, och jag o linn åkte fan moppe från johanna till skolan, men fan det var varmt ändå, lite långtråkigt bara, höhö.
när vi väl var framme i skolan så skulle jag ta fram mina cigg, men helvete, dom var borta! och johanna hittar dom inte hemma, så måste ha tappat dom på vägen när vi åkte moppe.... SURT SOM FAN!
men ja,, fanns inget att göra åt, kom hem la mig och stekte lite granna, har ju fått lite färg i alla fall.
gick ut o gick med Rebecca lite senare, underbart att kunna gå i skjorts o linne! (=
badade tintin och träffa alexander, nat och Albin nere vid badplatsen med.
men jaaa sedan har jag duschat och pluggat lite till. och tror bestämmt att jag ska sova nu, måste plugga lite till egentligen, men nää mina ögon är för trötta, och i morgon bär det av till sköve på klassresa, ska bowla på arenan och sedan ta en liten kort tur på stan, höhö. niiiice :) och ska dock inte glömma kameran!
godnatt

1/6 -2010

Hej hej :d Sol idag med! Helt jävla underbart! Inte ens kallt att åka moppe i skjorts :) jag älskart! Stekte massa ute i solen i skolan idag, Och jag klarade mig i matten! Är jätte stolt :d efter skolan åkte jag hem och duscha och grejer, åkte och mötte upp rebecca, sedan hämta linn, drog till hova, till johanna :) vi var i hova en sväng först och träffa några grabbar och handlade lite :) sen kom vi till johanna, grilla och massa mysigt! Linda var med också! :d gick ner till stranden och hade det massa mys. Nu ska vi tillbringa natten här, förutom linda! "/ men nu ska vi ha mer mys och roligt! Hehe :) ha det bra, hej hej! Juste! Jag har haft sån jävla tur idag! Först detta med matten, sen har jag fått sommar jobb i minst 3 veckor :d och jag klara mig från att köra ner i diket, och precis när jag stannar moppen, så kommer polisen, jag kunde blivit tagen där och fått böter, men nej nej :d höhö

RSS 2.0